ŞEKER ORTAOKULU

WEB https://mussekerortaokulu.meb.k12.tr
Adres : TANDOĞAN KÖYÜ TANDOĞAN MEVKİİ TANDOĞAN KÜME EVLERİ ŞEKER ORTAOKULU BLOK NO: 223/42 MERKEZ / MUŞ
VİZYON : Milli Eğitimin Amaçları doğrultusunda, girişimci, kendini yenileyen, değişime açık olan, demokrasiye önem veren ve insan haklarına saygılı bir okul modeli oluşturmak. Çağımızın gerekliliği olan, araştırmacı, bilimsel düşünebilen, teknolojik gelişmeleri takip eden , kendisine, ailesine ve milletine faydalı bireyler yetiştirmek. Eğitim ve öğretimde öncü olmak, ilimizdeki ve ülkemizdeki en iyi okullarla yarışabilecek seviyede bir okul olmak.
MİSYON : Atatürk İlke Ve İnkılâpları doğrultusunda, çevresindekilerin haklarına saygılı, yenilikleri takip eden, bilgiye ulaşma yollarını öğrenmiş, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bir üst öğrenime hazır, çağdaş, kendini ifade edebilen bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Toplantı Salonu :1
Saatler : 08:20-15:20
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Şehir içi hat dolmuşlarıyla sağlanır.
Yerleşim Yeri : Köy Sokağı 287A/1 Şeker Fabrikası İçi Tandoğan Köyü Merkez/MUŞ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 7 km